Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Over ons

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol. Store33 heeft voor ieder interieur passende raamdecoraties trendy, sfeervol, tijdloos, zakelijk noem het maar op. Er zijn tal van oplossingen mogelijk om verschillende lichtinvallen te creëren met onze stijlvolle en eigentijdse raamdecoratie producten. Voor uitstekende service en goed advies ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken uit onze ruime collectie raamdecoratie. Als je nu kiest voor houten jaloezieën, plissé gordijnen of rolgordijnen; wij hebben het allemaal! 

➤ Lees meer over ons.. 

Showroom Store33

Levering en levertijd

Zodra de bestelling bij ons is verwerkt, wat vaak dezelfde dag is als je bestelling (afhankelijk van betaalmethoden) bedraagt de levertijd ongeveer 5 tot 10 werkdagen. Meestal is dit sneller dan 10 werkdagen. Je krijgt ongeveer 2-3 dagen voordat de bestelling wordt afgeleverd bericht van onze transporteur. De transporteur stemt samen met je af of de leveringsdatum schikt. Op de dag van levering krijg je een uur van te voren een telefoontje van de chauffeur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te wachten.

➤ Lees meer over levering en levertijden..  

 

Betaalmethoden

iDeal

    

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en eenvoudig online aankopen bij Raamdecoratie33 betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw bank.

Betalen onder rembours 

    

Betalen onder rembours is ook gewoonweg mogelijk bij Raamdecoratie33. Betaal pas wanneer je jouw producten in huis hebt. Wel vragen wij bij betaling onder rembours een aanbetaling omdat jouw bestelling op maat worden gemaakt. De aanbetaling bedraagt 50% van het totaalbedrag.

Mistercash

   

Met Mister Cash kan je veilig, vertrouwd en zeer eenvoudig jouw online bestelling betalen en afronden. Je rekent af in je eigen vertrouwde internet betaalomgeving, vanuit je Belgische bank.

Overboeken

   

Bij het overboeken maak je het totaalbedrag, voor zowel je bestelling als eventuele verzendkosten, over naar de rekening van Store33 B.V. (ING). Zodra wij jouw betaling hebben ontvangen wordt de bestelling doorgezet en ingepland voor jou. Schrijf het totale bedrag over naar het rekeningnummer die je terugvindt op je factuur. Vergeet niet in de omschrijving de factuurnummer te vermelden.

 

Retourneren

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Raamdecoratie33.
Raamdecoratie33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:

– Het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.
– Het product en/of de producten ongebruikt zijn.
– Het product en/of de producten schoon zijn.
– Het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.
– De bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.
– Het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.

➤ Lees meer over retourneren.. 

 

Garantie 

Bij Raamdecoratie33 bieden we standaard 5 jaar fabrieksgarantie aan op ons assortiment. Dus mocht er in die 5 jaar iets niet meer functioneren, dan zorgen wij ervoor dat het voor je wordt gemaakt of vervangen.

Showroom in Venlo

Wil je ons aanbod bekijken of heb je vragen over ons aanbod? Dan kan je terecht in onze showroom. Wij kunnen daar je vragen beantwoorden en je verder helpen met het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Onze showroom ligt in Venlo (Limburg). Van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur kun je hier terecht. Ook zijn we op zaterdagen geopend van 09:00 uur tot 15:00 uur en op donderdag avond van 18:00 tot 21:00 uur.

 

Klantenservice

Wij geloven in een uitstekende klantenservice, degelijke kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat onze klanten tevreden moeten zijn, spreekt voor ons voor zich: wij streven naar enthousiaste klanten. Dit doen wij door snelheid en deskundigheid te leveren en eenvoudig bereikbaar te zijn. Geen callcenterpersoneel dat jouw vragen niet kan beantwoorden, maar vakmensen die jou graag willen helpen. Of je nou aan het oriënteren bent, al weet wat je wilt of een bestelling komt afhalen in onze showroom, wij staan graag voor je klaar.

Telefoon

Bel ons: 088 0555 333

Live chat

Chat live met een van onze medewerkers.

Mail ons

Ben je meer een schrijver? Dan kan je ons ook e-mailen!

Stel je vraag op Facebook

Wij streven erna om tijdens kantooruren binnen een uur antwoord te geven op al je vragen.