Aluminium jaloezieen

Zien als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Aluminium jaloezieen 50 mm
    Aluminium jaloezieen 50 mm
    € 86,00
    1-2 weken levertijd
Zien als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Naast het feit dat de aluminium jaloezieën praktisch zijn, is een aluminium jaloezie ook een stijlvolle en vaak tijdloze sfeermaker binnen je ruimte. Aluminium jaloezieën kennen diverse mogelijkheden qua kleurstelling van het lamel en de afwerking. Kies je bijvoorbeeld voor een koord of ladderband afwerking? Dit kan de uiteindelijke uitstraling in je interieur zeker bepalend zijn. De afmetingen van het lamel zijn verkrijgbaar van 16 millimeter tot maar liefs 70 millimeter. Aluminium jaloezieën zijn tevens zeer eenvoudig om te monteren door middel van de plafond- of wandsteunen. Aluminium jaloezieën zijn in tegenstelling tot houten jaloezieën voordeliger in aanschaf, maar zeer zeker ook onderhoudsvrij! Welke kleur vind jij het mooist in je interieur?

Aluminium jaloezieen zijn een comeback aan het maken. Na een aantal mindere jaren, zijn de aluminium jaloezieen weer helemaal terug. Op dit moment zijn ze weer één van de meest gewilde raamdecoratie producten. Dit vanweg het feit dat de jaloezie een perfecte lichtdoorlating kan regelen en doseren.

Lamelbreedte aluminium jaloezie

Aluminium jaloezieën zijn leverbaar in smalle lamellen van 16mm, 25mm en 35mm of de bredere lamellen van 50mm of zelfs 70mm. Naast de lamelbreedte kan ook het dessin en kleur van de ladderband aangepast worden. Door het combineren van de lamelbreedte en kleuren ademt de jaloezie een bepaalde sfeer. Er is dus voor ieder mogelijk interieur altijd een bijpassende aluminium jaloezie te vinden.

Bediening jaloezieen aluminium

De jaloezieen van aluminium van Raamdecoratie33 worden standaard geleverd met alle benodigde onderdelen. Tevens is het ladder- en trekkoord altijd meegekleurd in dezelfde kleur als de jaloezieen. Wij hebben online alleen de handbediende jaloezieen geplaatst, omdat hier het meeste vraag naar is. Wil je echter tegen een meerprijs gaan voor een elektrisch bedienbare jaloezie, kan dit uiteraard ook. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.