Houten jaloezieën 50 mm

€ 146,00
Levertijd 2-3 weken

Slechts binnen 5 eenvoudige stappen stel je jouw houten jaloezieen eenvoudig en snel samen. Monteer de houten jaloezieen eenvoudig met onze montagehandleidingen. Ook niet onbelangrijk: levering binnen 5 tot 10 werkdagen aan huis!

€ 146,00
Levertijd 2-3 weken

Onze Service

Gratis tot aan huis geleverd

 Betaal met iDeal of deels onder rembours

 Kom langs in onze showroom

 Vraag een gratis sample aan

 Vragen? Bel: 088 0555 333


Wat bedraagt de totale hoogte van het pakket houten lamellen?

De pakkethoogte van houten jaloezieën bepaal je aan de hand van je gemeten bestelhoogte. In de onderstaande tabel zie je eenvoudig welke pakkethoogte bij jouw houten jaloezie van toepassing is. De pakkethoogte is van belang indien je houten jaloezieën gaat toepassen bij draai-kiepramen of deuren.

Pakkethoogte houten jaloezieën


 Wordt mijn houten jaloezie met sierfkoof geleverd?

Bij iedere bestelling wordt een standaard (voorzijde van de bovenbak) houten sierkoof meegeleverd. De kleur van de sierkoof is in dezelfde kleur als de gekozen lamelkleur. De sierkoof is voorzien van klemmen waardoor je op eenvoudige wijze je sierkoof bevestigd aan de bovenbak.


 Van welk materiaal zijn de houten lamellen?

Het meest gekozen lamel is met een egale kleur of met een houtsoort met fijne nerf. Deze lamellen zijn allen van Linde hout, die ook bekend staat als Basswood. Bij het Linde hout bevinden zich er geen poriën in het oppervlakte en realiseert zodoende een strak en tijdloos eindresultaat. Door een speciale zaagtechniek in de productie zal je geen hinder ondervinden in het gebruik en onderhoud oftewel geen kwalitatieve problemen en een lange levensduur gegarandeerd!


Waarom zou jij kiezen voor Raamdecoratie33.nl?

-   Raamdecoratie op maat van de allerbeste kwaliteit;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis proefstukken aanvragen om de kleur van doeken te bekijken; 
-   Je raamdecoratie geheel op maat binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis levering door heel Nederland;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Gratis montagehandleidingen en handige montage sets.


Het bestelproces bij Raamdecoratie33.nl?

Wanneer je raamdecoratie gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw raamdecoratie naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   Je raamdecoratie worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen zijn de rolluiken op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.

Let op, is je raamdecoratie korter als 178 centimeter? Dan wordt deze met de koerierdienst verzonden en zul je de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen ontvangen. Er wordt geen afleverdatum afgesproken, maar wij houden je wel op de hoogte.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Raamdecoratie33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Raamdecoratie33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn. 

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwt, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Raamdecoratie.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat ons raamdecoratie maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mister Cash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Raamdecoratie33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Laad meer ...