Van 8 t/m 21 augustus wegens vakantie gesloten - Nieuwe en lopende bestellingen worden wel verwerkt en verzonden.

Veelgestelde vragen

Wat is een rolgordijn?

Rolgordijnen zijn al lange tijd de meest verkochte raamdecoratie van Nederland. Een rolgordijn bestaat uit 4 basis onderdelen te weten de stof, de onderlat, de buis en het mechaniek.

Wat is een duo rolgordijn?

Een duorolgordijn is een rolgordijn met twee lagen. Elke laag is opgebouwd uit een reep lichtdoorlatende stof en een laag verduisterende stof. Door de twee lagen ten opzichte van elkaar te bewegen creëer je je eigen lichtinval.

Wat zijn jaloezieën?

Jaloezieën zijn een horizontale soort raamdecoratie. Met jaloezieën is in één handomdraai de gewenste lichtinval en doorkijk te creëren. De horizontale lamellen in een jaloezie zijn namelijk te kantelen, zowel naar voren als naar achteren. Vooral het naar achteren kantelen kan erg handig zijn wanneer je boven een drukke straat woont en wel lichtinval maar geen inkijk van beneden wil.

Wat is een plissé gordijn?

Plissé komt uit de Franse taal en betekent geplooid. Plissé gordijnen zijn kenmerkend door de plooien in de stof waardoor de stof strak opgevouwen kan worden. Hierdoor is een opgevouwen plissé erg klein en wordt het zicht en de lichtinval nauwelijks beperkt. Door een plissé gordijn uit te vouwen kan het hele raam bekleed worden.

Waar is Raamdecoratie33 gevestigd?

Raamdecoratie33 is onderdeel van Store33 en is gevestigd aan de Broeklaan 22 in Venlo (Tegelen). Hier vindt je het kantoor en showroom van Store33.

Zijn de producten van Raamdecoratie33 in de showroom te bezichtigen?

Sommige producten van Raamdecoratie33 zijn in onze showroom te bezichtigen en sommige niet.

Wanneer wordt de bestelling geleverd?

Raamdecoratie33 doet er alles aan om de artikelen zo snel mogelijk uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten en leveranciers van de producten. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze schuld om vertragingen optreden bij de fabrikanten en/of leveranciers.

Wat zijn de verzendkosten bij Raamdecoratie33?

Bij Raamdecoratie33 worden de producten kosteloos verzonden.

Mag ik mijn bestelling / producten retourneren?

Artikelen mogen slechts retour of geruild worden, na schriftelijke bevestiging van Raamdecoratie33. Raamdecoratie33 accepteert uitsluitend retourzendingen van product en/of producten indien:

- het product en/of de producten geheel compleet, in de originele verpakking en in originele staat zijn.  
- het product en/of de producten ongebruikt zijn.  
- het product en/of de producten schoon zijn.  
- het product en/of de producten niet ingebouwd is/zijn geweest dan wel op enigerlei wijze gemonteerd is en/of zijn geweest.  
- de bijbehorende montagematerialen, voor zover van toepassing, volledig aanwezig zijn, en zich bevinden in de originele verpakking, hetgeen ook geldt voor de originele handleidingen en meegeleverde accessoires.  
- het artikel binnen 14 dagen na levering in ons bezit is.  

Retourzendingen welke niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen worden niet in behandeling genomen. De kosten voor het retour te sturen product en/of producten komen voor rekening van de klant.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Je bestelling kan je kosteloos annuleren binnen 24 uur nadat je jouw bestelbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Je kunt dit per e-mail doorgeven naar info@raamdecoratie33.nl.