Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Rolgordijn uni verduisterend

Rolgordijn verduisterend

€ 69,00

Levertijd: 2-3 weken

- Materiaal: Kunststof
- Doek materiaal: Polyester synthetisch
- Verpakking: Buisfolie
- Bezorging: Gratis aan huis
- Fabrieksgarantie: 2 jaarVul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte van het rolgordijn in. De minimale breedte bedraagt 60 centimeter met een maximum van 280 centimeter bij een maximale hoogte van 250 centimeter.


Kies de gewenste omkasting keur. De kleur wit is hierbij de meest gekozen kleur, maar voor een extra accent is het ook mogelijk om voor grijs of zwart te gaan.


Maak een keuze uit de 10 doek kleuren. Het doek is volledig verduisterend waardoor je overdag of juist in de ochtend in alle rust geniet. Alle doeken zijn 100% polyester en hebben een gladde achterzijde (zie afbeelding stoffen).


Kies een van de modellen. Model 1 betreft de standaard uitvoering. Model 2 heeft hetzelfde uiterlijk, maar is voorzien van een montageprofiel waarmee montage zeer eenvoudig is.


Kies onderstaand de gewenste bedieningsvorm. Naast handbediend kun je ook kiezen voor elektrische bediening (schakelaar of afstandsbediening). Aan de hand van jouw keuze worden overige opties zichtbaar.


De metalen ketting is de meest gekozen variant. Dit omdat een metalen ketting minder snel smerig wordt bij het bedienen. Een kunststof ketting wordt vaak gekozen bij de lichtere doekkleuren.


Kies je gewenste schakelaar. Wil je graag meerdere rolgordijnen via 1 schakelaar bedienen? Kies dan voor de 5 kanaals schakelaar en maak tevens gebruik van de tijdklok optie. Bij het kiezen van een tijdklok schakelaar, zullen de rolgordijnen vanzelf omhoog en omlaag gaan op een gewenste tijdstip.


De DC2700 is de meest gekozen afstandsbediening. Daarnaast bieden we ook de DC250 en DC2702 (15 kanaals) afstandsbedieningen aan. Ben je al voorzien van een afstandsbediening? Kies dan voor geen.


Kies voor bediening aan de linker of de rechter zijde. Veelal wordt gekozen voor de kant overeenkomstig met links- of rechtshandig. Maar denk hierbij ook altijd aan de positie en/of de draairichting van deuren en ramen.


Kies voor bediening aan de linker of de rechter zijde. Veelal wordt gekozen voor de kant overeenkomstig met links- of rechtshandig. Maar denk hierbij ook altijd aan de positie en/of de draairichting van deuren en ramen.


Selecteer de gewenste onderlat. Hierbij kan er, naast de standaardvariant, ook gekozen worden voor een beklede onderlat (in het door jouw gekozen doek).

* Vereiste velden

€ 69,00

Details

Waarom zou jij kiezen voor Raamdecoratie33.nl?

-   Raamdecoratie op maat van de allerbeste kwaliteit;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis proefstukken aanvragen om de kleur van doeken te bekijken; 
-   Je raamdecoratie geheel op maat binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis levering door heel Nederland;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Gratis montagehandleidingen en handige montage sets.


Het bestelproces bij Raamdecoratie33.nl?

Wanneer je raamdecoratie gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw raamdecoratie naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   Je raamdecoratie worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen zijn de rolluiken op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.

Let op, is je raamdecoratie korter als 178 centimeter? Dan wordt deze met de koerierdienst verzonden en zul je de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen ontvangen. Er wordt geen afleverdatum afgesproken, maar wij houden je wel op de hoogte.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Raamdecoratie33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Raamdecoratie33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn. 

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwt, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Raamdecoratie.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat ons raamdecoratie maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mister Cash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Raamdecoratie33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Rolgordijn verduisterend

EUR

€ 69,00

0