Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

subtotaal: € 0,00
Zoek: 

Plissegordijnen dakraam

Plissegordijn dakraam

€ 100,00

Levertijd: 1-2 weken

Materiaal: Aluminium met plisse stof
Minimale breedte: 60 centimeter
Minimale hoogte: 60 centimeter
Verpakking: Buisfolie
Fabrieksgarantie: Twee jaarVul bovenstaand, in centimeters, de breedte en hoogte van de aluminium jaloezie in. De minimale breedte bedraagt 60 centimeter met een maximale breedte van 300 centimeter. De minimale hoogte is 100 centimeter en met een maximum van 260 centimeter.


Kies hieronder een gewenste type systeem. De P2600 bedien je met een handgreep van onder naar boven. De P2615 bedien je ook met een handgreep, echter is dit systeem voorzien van 'top down buttom up'. Dit houdt in dat je de plisse gordijn van zowel onder, als boven kunt bedienen.


Kies de gewenste kleur van het gekozen systeem. Je kunt kiezen uit 3 kleuren. Zilver is de meest gekozen kleur, maar je kunt ook kiezen voor wit of zwart.


De plissé doeken hebben aan beide zijde dezelfde kleur. De duette doeken hebben aan een zijde een kleur naar keuze en de andere zijde is altijd wit. Je kunt, bij het ophangen, zelf kiezen welke zijde je naar binnen of buiten wilt hebben. Kies een van de twee doeken, aan de hand van jouw keuze worden de geschikte doek kleuren zichtbaar. 


Kies de gewenste kleur van het plissegordijn. Je hebt de keuze uit 9 kleuren.


Kies de gewenste kleur van het plissegordijn. Je hebt de keuze uit 9 kleuren.

* Vereiste velden

€ 100,00

Details

Waarom zou jij kiezen voor Raamdecoratie33.nl?

-   Raamdecoratie op maat van de allerbeste kwaliteit;
-   Je besteld online vertrouwd met SSL-beveiliging;
-   We hebben een uitgebreide showroom waar je ons assortiment kunt bekijken;
-   Je kunt gratis proefstukken aanvragen om de kleur van doeken te bekijken; 
-   Je raamdecoratie geheel op maat binnen 5-10 werkdagen in huis;
-   Gratis levering door heel Nederland;
-   Klantenservice altijd bereikbaar per telefoon, live chat, in de showroom, e-mail etc.;
-   Gratis montagehandleidingen en handige montage sets.


Het bestelproces bij Raamdecoratie33.nl?

Wanneer je raamdecoratie gaat bestellen, wil je natuurlijk weten hoe het bestelproces eruit ziet. Hieronder hebben we in het kort, het bestelproces samengevat.

-   Je stelt jouw raamdecoratie naar wens samen en besteld deze online;
-   De bestelling wordt intern verwerkt en je ontvangt een orderbevestiging en factuur;
-   Je raamdecoratie worden geheel op maat gemaakt in de fabriek;
-   Binnen 5-10 werkdagen zijn de rolluiken op maat klaar;
-   Er wordt, samen met jou, een afhaal- of leverdatum gepland.

Let op, is je raamdecoratie korter als 178 centimeter? Dan wordt deze met de koerierdienst verzonden en zul je de bestelling binnen 1 á 2 werkdagen ontvangen. Er wordt geen afleverdatum afgesproken, maar wij houden je wel op de hoogte.


Wat zijn de betaalmogelijkheden bij Raamdecoratie33.nl?

Veilig online een bestelling plaatsen bij Raamdecoratie33.nl. Onze webwinkels zijn allemaal voorzien van SSL-beveiliging. Dit betekent dat al je ingevoerde gegevens geheel privé zijn. 

iDeal
Met iDeal kun je vertrouwt, veilig en verantwoord je online bestelling afronden op Raamdecoratie.nl. Je rekent veilig en snel je bestelling af op de website van je eigen bank.

Rembours
Wil je liever betalen bij het ontvangst van je bestelling? Dan kun je kiezen voor betaling onder rembours. Aan het bestellen onder rembours zijn geen kosten verbonden. Kies tijdens het afrekenen voor betaalmethoden ‘overboeking’, en stuur bij de ontvangst van je factuur een e-mail terug met daarin jou voorkeur voor betaling onder rembours. Dit wordt vervolgens voor je geregeld. Let wel op, voor betaling onder rembours vragen wij een aanbetaling van 50% omdat ons raamdecoratie maatwerk producten zijn.

Mister Cash (België)
Speciaal voor onze Belgische klanten, bieden we de mogelijkheid om je bestelling af te ronden door middel van Mister Cash. Ook Mister Cash is geheel veilig af te ronden via je eigen bank.

Overboeking
Wanneer je kiest voor overboeking, maak je het totaalbedrag over naar de rekening van Raamdecoratie33.nl. De factuur en onze bankgegevens worden per mail naar je verzonden. Zodra de betaling is ontvangen, gaat we aan de slag met het bestelproces.

Plissegordijn dakraam

EUR

€ 100,00

0