De laatste tijd zie je ze steeds meer, jaloezieën van hout. Deze prachtige vorm van raamdecoratie is op het moment de meest verkochte en dus ook meest populaire binnenzonwering. Deze raamdecoratie is niet alleen een uitstekende beschermer tegen de zon, maar ook nog eens een echte toevoeging voor je interieur. En als je de jaloezieen sluit, kun je heerlijk genieten van je privacy. Zo zorg je ervoor dat niemand bij jouw raam naar binnen kan gluren. Met houten jaloezieën geef je jouw woning of kantoor een luxe en warme sfeer.

Houten jaloezieën zijn tegenwoordig ook volledig elektronisch bedienbaar te verkrijgen. Als je liever de jaloezieën gewoon handmatig, met een koord of een ketting wilt verstellen is dit natuurlijk ook mogelijk! In onze webshop heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse bedieningen. Kies je ervoor om de jaloezieën elektronisch te bedienen? Dan heb je de keuze uit meerdere motoren, en je hebt de keuze of je de jaloezieën wilt bedienen met een afstandsbediening of een schakelaar. Als de keuze maakt voor een afstandsbediening, kun je gewoon vanaf de bank die schitterende jaloezieën omhoog of omlaag doen. Ideaal toch!

Naast de bediening kun je op Deuren33 in een aantal stappen de houten jaloezieën van je dromen bestellen. Je begint met het doorgeven van de afmetingen, en daarna heb je nog talloze keuzes om je perfecte jaloezieën samen te stellen.  Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, en zelfs aan de kleinste details zijn gedacht. Zo heb je bijvoorbeeld ook de keuze uit verschillende kleuren van de ladderband.